Popravilo računalnika

Natisni

PcDoctor.si > Popravilo računalnik

Nudimo Vam dostopen, hiter, zanesljiv in ugoden servis računalnikov in računalniške opreme, tako strojne kot programske računalniške opreme.

Dostopen? Nudimo Vam pomoč preko telefona (051 479 666), na voljo Vam je tudi naša terenska ekipa, ki jo prikličete k Vam domov s klicom na isto telefonsko številko (051 479 666), preko te Vam lahko nudimo tudi servis programske opreme kar preko oddaljenega namizja (preko interneta), če pa je potreben servis strojne opreme pa se oglasite pri nas v Slovenj Gradcu na Ronkovi 37 (poslovna stavba Balmico Citroen).

Hiter? Že širok spekter tipov pomoči (telefonski, terenski, oddaljeno namizje) nam omogoča hitro reakcijo na Vaš problem in s tem tudi čimprejšnjo odpravo oziroma popravilo napake.

Zanesljiv? Kolektiv PcDoctor sestavlja ekipa, katero tvorijo tako mladostna hitrost kot tudi izkušnje "starih mačkov". Vedno se trudimo naša popravila opraviti čimbolje, čimhitreje in seveda čimbolj zanesljivo.

Ugoden? Z ogledom našega cenika boste ugotovili, da spadajo naše storitve med najugodnejše ponudbe na trgu. Pri nas velja - za manj dobite več!