Telefonska pomoč

Natisni

PcDoctor nudi servis programske opreme tudi preko telefona!

Od ponedeljka do petka vsaki dan od 7.00 do 15.00 se Vam bo na telefonski številki 051 479 666 javil nekdo iz ekipe PcDoctor, kateremu boste zaupali svoj problem, serviser pa bo poskušal postaviti diagnozo in Vam predstavil možne rešitve.

Za nudenje pomoči preko telefona se morate najprej vpisati v našo bazo uporabnikov. Vpis v našo bazo uporabnikov je seveda brezplačen.

Želim se vpisati sedaj.

V kolikor Vam vpis dela težave vas lahko vpišemo tudi mi tako, da nam posredujete svoje podatke preko telefona s klicom na številko 051 479 666 in vpisal vas bo trenutni serviser.

Po vpisu v našo bazo uporabnikov, nas lahko pokličete kadarkoli.

Informativni in "diagnostični" klici so brezplačni (plačate samo stroške vašega telefonskega operaterja). Preko telefonskega klica skupaj ugotovimo kako je Vaš problem najlažje rešiti (oddaljeno namizje, pridemo do vas domov, pridete vi do nas v Slovenj Gradec na Ronkovo 37).

Servis na domu

Natisni

PcDoctor pride tudi do vas domov!

Za Vas smo pri PcDoctorju pripravili tudi terensko ekipo, ki pride do Vas domov in servis vaših računalnikov in računalniške opreme opravi kar pri Vas doma. Nič več odklapljanja vseh teh kablov in tovorjenja "mašinerije" do servisa!

Pokličite nas na telefonsko številko 051 479 666 od ponedeljka do peteka kadarkoli med 7 in 15 uro.

Varnostne kopije, reševanje podatkov

Natisni

PcDoctor arhiviranje in reševanje podatkov.

Nudimo Vam vsakemu uporabniku po meri prilagojeno programsko opremo za avtomatizrano arhiviranje podatkov, za Vas ustvarimo kopije Vaših podatkov, katere prenesemo na zunanji medij, nudimo pa Vam tudi možnost arhiviranja podatkov na naših strežnikih - tako lahko dostopate do Vaših datotek kjerkoli na svetu kjer imate povezavo s svetovnim spletom!

Poleg konfiguracij arhiviranja, pa Vam nudimo tudi obnovitev "že izgubljenih" podatkov!

Pomoč preko oddaljenega namizja

Natisni

PcDoctor nudi servis tudi preko oddaljenega namizja (interneta).

Vsebina za spletno predstavitev servisa programske opreme preko oddaljenega namizja (interneta) je še v pripravi. Hvala za razumevanje, za več informacij nas pokličite na telefonsko številko 051 479 666 (od ponedeljka do petka od 7h do 15h).

Varnost

Natisni

Pcdoctor poskrbi, da ste varni pred računalniškimi nepridipravi!

Nudimo Vam najboljšo strojno in programsko opremo za zaščito Vašega računalnika in računalniškega omrežja - Vaše zasebnosti! Nudimo Vam tudi svetovanje in seveda tehnično pomoč kako izboljšati Vaše trenutne varnostne nastavitve.

Marsikdo si pod računalniško varnostjo predstavlja samo vdore posameznikov v računalniške sisteme oziroma omrežja, potrebno pa je vedeti, da nas ogrožajo tudi čisto preprosti nameščeni programi, kot so naprimer zastonjski programi za ogled filmov. Ob Vsaki namestitvi programov je potrebno pogledati, kaj vse nameščamo, saj veliko zastonjskih programov poleg jedra namesti še kakšen "spyware" programček, ki spremlja po kateri straneh najraje surfamo in to statistiko pridno pošilja naprej. Računalniške sisteme in omrežja ogrožajo tudi virusi, črvi, ddos napadi itd...

Z uporabo svetovnega spleta pride veliko varnostnih groženj, mi pa poskrbimo, da boste na te pripravljeni!